Saturday, October 20, 2018

London: || Budapest: || Bukarest:


Tisztelt tagok!

 

Szeretettel üdvözlünk mindenkit a megújult weblapunkon, és ezúton jelentjük Andrew és jómagam, hogy a kettnk regimentje egyesült. Ez a közös együttmködés a következ változásokat hozza a csapat életében:

 1. Mount and Blade Warband: Napoleonic Wars-os és North&South változások

  - Nevünk mostantól HdW[A] a klán 2006-os alapítására és az új vezetre való tekintettel. Így a játékszervereken, és eventeken a HdW[A]Nicknév[Rank] használata lesz a kötelez!
  - Ts elérhetségnek a hdwclan.com TS3 servert tessék használni, mivel oda picivel többen felférünks

 2. Vezetés és taglista változások

  - Az újult ervel megkezdd szervezdés vezetje Andrew lesz, aki mind két játéktípusban a Regiment vezetje. Szabályzati kérdésekben, csatatéri vezetésben az szava a mérvadó, tessék rá figyelni!
  - Helyettes vezet (Manager) pedig én (azaz Splitter) lesz. Szerver, weblap, TS és egyéb vezeti kérdésekben hozzám fordulhattok
  - A rangok: Mindenki aki ezidáig benne volt a HdW-ben automatikusan Pvt (közlegényi) rangon kezd. Kivétel ezalól Alucard, aki bizonyított lojalitás és vezeti képességek terén. Ezért tiszti rangot kap. Többiek pedig ne búsuljanak, bven lesz lehetség a szamárlétrán feljebb jutni.

 3. Weblap, és használata
  - A fontos információk, eventek is ki lesznek itt függesztve, ezért kérlek benneteket, hogy rendszeresen nézzetek fel ide
  - Bármi ötletetek, vagy hozzászólásotok van, akkor a fórumban osszátok meg.
  - Ha nem vagy elérhet egy ideig, és ezt elre tudod (nyaralás, betegség, stb..) akkor azt szintén itt a Weblapon jelezd
last edited by Splitter - Mon Oct 19, 2015 1:17 pm

Comments (1)

Comments (1)


Loading

Yeey
CraCk   Sun Sep 13, 2015 6:30 pm