Tuesday, December 11, 2018

London: || Budapest: || Bukarest:


Kedves HdW tagság/olvasó közönség!

Az oldalra nem ill közleményt kell kitegyek, és esetleg többek számára ez nem lesz érthet, de remélhetleg célt ér.

1. Elérhet vagyok steamen és a megszokott TS szerverünkön. Így lehetség van ott bármit megbeszélni. Aki azt mondja, hogy erre nincs lehetsége, az hazudik, vagy nem is akar velem beszélni.

2. Egy hadseregben egyoldalú információkra alapozva döntést hozni végzetes lehet. Például ha a Hitleri németország azt mondta volna az USA-nak, hogy imádják a zsidókat, és a gaz Angolok és Oroszok pedig irtják ket. Az USA pedig elhitte volna, most a világtérkép egészen másképp mutatna.
- Régebben elkövettem én is ezt a hibát, ezért saját tapasztalatból késbb mindig meghalgattam az összes felet. -

3. Ezt a pontot pedig sok ismersömnek szánom: Véresen komolyan venni egy olyan dolgot ami 10 perc múlva már jelentéktelen. St csak bitekekben és bájtokban van eltárolva. Már egyszer megtörtént velem, hogy mindenki ellenem fordult és a végén nekem lett igazam. Késbb újból megtörtént, majd újból.... Így inkább elejét veszem ennek, és idben katapultálok, még jóval azeltt, hogy a repül amiben ülök, a földbe csapódna.

Akikre ma is jó szívvel és barátsággal gondolok: MenarAtya, Shinzou-san, Alucard, Baldir és még páran..

bennük hosszú id után is, -bár lehet idnként volt konfliktusunk- sosem csalódtam. A kb 15 év alatt megismert több 100 ember közül ilyen kevés aki az internet eltt ülve is ugyanolyan gerinces maradt mint élben.

Üdv

Splitter

last edited by Splitter - Mon Jun 19, 2017 2:51 pm

Comments (2)

Comments (2)


Loading

Második! https://www.youtube.com/watch?v=eY52Zsg-KVI&t=
MenarAtya   Tue May 30, 2017 10:36 pm

Első! https://www.youtube.com/watch?v=rp8hvyjZWHs
Alucard   Mon May 29, 2017 8:40 pm